Monday, September 23, 2013

Baizura - Tribal Blouse

Assalamualaikum. Hye. Yang untuk Baizura Tribal Blouse ni sekali lagi corak tribal, macam Aisha Fishtail sebelum ni.

Serius cantik.

Berminat? Hubungi kami di rexylla.blogshop@gmail.com . Boleh tengok cara-cara nak order kat sebelah (side bar) blog ni ye! 


baizura, blouse, tribal, rexylla


Ukuran Baju

Bahu = 35 cm
Dada = 40 - 41 cm
Armhole = 17-18 cm
Pinggang = 39 - 40 cm
Punggung = 55 cm
Labuh = 83 cm
Saiz = Free Size (S - small M)


Material = Light jersey



Untuk order, tengok code kat bawah ni;


baizura, blouse, tribal, rexylla
  
Code: Baizura01
Harga: RM10 (exclude postage)
Stock: Available


baizura, blouse, tribal, rexylla

Code: Baizura02
Harga:  RM10 (exclude postage)
Stock: Available


baizura, blouse, tribal, rexylla
 
Code: Baizura03
Harga:  RM10 (exclude postage)
Stock: Available


baizura, blouse, tribal, rexylla

Code: Baizura04
Harga:  RM10 (exclude postage)
Stock: Available


Aisha - Fishtail-Peplum

Fishtail trend sangat 'in' sekarang. Jadi, kami pun nak jual jugak fishtail ni :)

Aisha fishtail peplum sangat cantik dipakai dengan skirt/palazzo. Jeans pun boleh. Tapi coverage kurang meluas. Hehehe.

Cantik kan? ;)

Material daripada jersey ringan.

Nak beli? Email kami di rexylla.blogshop@gmail.com

Pastikan code betul ye!

aisha, peplum, fishtail, tribal, rexylla

Ukuran Aisha Fish Tail

Bahu = 37 cm
Dada = 40 - 42 cm
Armhole = 19-20 cm
Pinggang = 36 cm
Punggung = 52 cm
Labuh = 59 / 89 cm
Saiz = Free Size (S - M)
Material = Light jersey



Untuk order, tengok code kat bawah ni;


aisha, peplum, fishtail, tribal, rexylla

Code: Aisha01
Harga:  RM10 (exclude postage)
Stock: Available Out of Stock


aisha, peplum, fishtail, tribal, rexylla

Code: Aisha02
Harga: RM10 (exclude postage)
Stock: Available Out of Stock


aisha, peplum, fishtail, tribal, rexylla

Code: Aisha03
Harga:  RM10 (exclude postage)
Stock: Available Out of Stock



aisha, peplum, fishtail, tribal, rexylla

Code: Aisha04
Harga: RM10 (exclude postage)
Stock: Available Out of Stock



aisha, peplum, fishtail, tribal, rexylla

Code: Aisha05
Harga:  RM10 (exclude postage)
Stock: Available Out of Stock


Sunday, September 8, 2013

T-shirt Running Man - UPDATED

Pre-order untuk T-shirt Running Man sempena dengan fan meeting di Kuala Lumpur terpaksa dibatalkan memandangkan fan meeting bersama2 dengan ahli2 Running Man juga turut dibatalkan. Tetapi kami di Rexylla tetap akan meneruskan perancangan untuk mengeluarkan baju Running Man.

Design terbaru kami adalah seperti di bawah.


t-shirt, running man


Setakat ni kami belum buat pricing lagi. Tapi kalo korang berminat, bole la drop kan komen beserta emel atau FB. Kalo nak private, bole emel kan ke rexylla.blogshop@gmail.com


Design lama sebagai rujukan;












Sunday, August 18, 2013

Wednesday, July 10, 2013

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 1434 H



Selamat menyambut bulan Ramadhan 1434 Hijrah dan selamat menunaikan ibadah puasa.

Dari kami di Rexylla


Wednesday, July 3, 2013

Selamat Datang!

Selamat datang ke Rexylla.

Nantikan update kami okey?

Tribals are coming ladies!