Friday, January 16, 2015

What's on Sale

BLOUSES & DRESSES



































OTHERS














33 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

skg mmg top fesyen ni..

Deqla Manjew said...

cantik.. tp takot xde saiz..hihi..

Rexylla said...

@nuyui: jemput tgk dress jika berminat.

@deqla: boleh check size. just click pada gambar dan ia akan bawak ke link utk dress tersebut.

Wahyu Eka Prasetiyarini said...

cantik-cantik bajunya :)

Amanina Mads said...

cantiknya baju tu.. suka baju peplum

kacang buncis said...

salam..cntiknya :)

Jaymiee life journey said...

terbaik bro....

Rexylla said...

@wahyu: kalo berminat, boleh email kepada kami atau drop komen di page kami.

@amanina: insyaAllah kami akan bawak masuk lagi stok peplum pd masa akan datang.

@kacang buncis: sudi2 kan menjenguk pakaian2 kami.

@jaymie: terima kasih kerana sudi melawat.

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 49
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Rexylla said...

terima kasih kerana sudi follow kami.

shahdiana said...

cantik2 & harga amat berbaloi2 la... :D

Sobri Yaacob said...

wah cantik2 jalan2 ke sini

MiZzKeyNa said...

Assalamualaikum singgah di sini :)

Amanina Mads said...

wahhh.. boleh pkai pi kerja ni. murah2 plak tu. dalili tu ada saiz apa?

Noor Mala Shahar said...

cantik2 belaka....

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Rugi kalau siapa tak beli tu :))

Akif Imtiyaz said...

Semua cantik2 ...
terjah sini dan FOLLOW ..

Nuratikah Azanan said...

Dtg follow sini from GA Smile Giveaway by Shad...
Jom follow blog sya :)
http://mycutestrawberry.blogspot.com/2014/05/smile-giveaway-by-shad.html

MyCherita said...

salam ukhwah..salam perkenalan.. done follow sini, datang dari segmen dairijejakahangat..
http://www.mycherita.com/2014/05/giveaway-diari-jejaka-hangat-2014.html

Rexylla said...

@amanina: untuk tengok size blouse dalili, boleh rujuk post http://rexylla.blogspot.com/2013/07/dalili-long-blouse.html

Rexylla said...

terima kasih kerana berkunjung ke rexylla.

Tihara said...

cantik2 nya koleksi :)

puteri kasih said...

wah semua pun cantik cantik..leh rambang mata camni :)

Yun Sing said...

Wow..

Izzati Talib said...

salam , saya follow sini :)

Noor Mala Shahar said...

cantik belaka...

Rexylla said...

terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog kami.

Rexylla said...

terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog kami.

Rexylla said...

terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog kami.

Siti Aisya Ibrahim said...

done follow sini...jemputlah join giveaway saya kalau belum join lagi..saya ada SOUVENIRS DARI PARIS untuk dikasi... 20 keychain Eiffel Tower ada untuk dimenangi... :D

jindrisska.blogspot.com

acik watie said...

singgah dari GA shad

Fidah Shah said...

menariknya baju2 tu

Dunia Zumal said...

Berkenan la baju I'm not a nerd tu ^-^